Voor de leukste gehaakte knuffels
Voor de leukste gehaakte knuffels
Voor de leukste gehaakte knuffels
Voor de leukste gehaakte knuffels

Welkom bij De Wollige Webwinkel!

Wij zijn Shirley en Jenny en onze grote hobby is haken. Door alle positieve reacties van vrienden, collega’s en familie die we een zelf gehaakte knuffel cadeau hebben gedaan is het idee ontstaan om deze webwinkel te beginnen.
De Wollige Webwinkel!

Geen Reactie?

Heeft u een bestelling geplaatst of mail gestuurd en na 24 uur nog geen reactie ontvangen?

Stuur gerust een WhatsApp bericht naar Shirley 

op nummer 06-20 33 98 06

Vrolijk je huis op met een knuffel

Via deze webwinkel kunnen we met onze hobby veel meer mensen bereiken en gelukkig maken met onze creaties. Alle aangeboden knuffels worden gemaakt aan de hand van kooppatronen van diverse ontwerpers. Op de pagina “Patronen” is hiervan een duidelijk overzicht te zien.

Speciale aanvragen !

Soms komen er een zeer speciale verzoeken binnen zoals de vraag om deze hoofdrol speler uit een kinderboek na te maken. Wat een leuke uitdaging was dit!

 Na veel proberen, uithalen en opnieuw beginnen kwam Pieter de Peer tot leven.

20 steken per minuut

Wat kost een knuffel ongeveer om te maken!

  • Materiaalkosten:  tussen €10 en €15 
  • Tijd:  gemiddeld 12 tot 16 uur
  • Het patroon: gemiddeld €4 
Kortom het is een iets uit de hand gelopen hobby die met veel passie en liefde wordt gedaan.

Speciale wensen?

Op zoek naar een uniek cadeau zoals een knuffel die op een geboorte kaartje lijkt? Of heb je misschien een knuffel of een mooie kleurcombinatie in de fotogalerij gezien die je graag zou willen?

Stuur gerust een mail of Whats-App bericht voor overleg, er is vaak veel mogelijk!

Ervaringen van klanten

Olifant Otto is aangekomen!

Rated 5 out of 5
mei 5, 2022

Na het nieuws dat ik oma mag gaan worden zocht ik naar een breipatroon van een Olifant. Olifant Otto is al klaar en prachtig. Na de bestelling en betaling wat vlot verliep is hij nu aangekomen.
Op slag verliefd 🥰 dankjewel!

I. Kempen

Knuffels voor geboorte 2kindje

Rated 5 out of 5
maart 20, 2022

Voor de geboorte van ons 2de kindje hebben wij 8tal knuffels laten maken bij Shirley en Jenny. Alles is super vlot verlopen, regelmatig kregen wij foto’s doorgestuurd van de vordering van de knuffels. Het resultaat is echt schitterend! We zijn heel erg blij met het resultaat!

Kimberly & Mathias

Super mooi!

Rated 5 out of 5
maart 20, 2022

Meerdere keren bij de Wollige Webwinkel besteld, zowel op maat knuffels als voorraad knuffels. Bij de panda’s en olifant ballerina op maat werd goed advies gegeven over de kleuren. De voorraad knuffels werden snel verstuurd. Alle ontvangers waren super blij met de knuffels! Voor een uniek cadeau ben je bij het juiste adres! Complimenten aan Shirley & Jenny!

CY

Supeeeer tevreden!!!

Rated 5 out of 5
maart 20, 2022

Geweldig! Er werd super snel gereageerd op mijn mail met mijn wensen. En ook snel ontvangen! Ontzettend blij!!
Dank aan Shirley❤️

CA

Custom-made knuffel van mijn prentenboek

Rated 5 out of 5
maart 1, 2022

Shirley van de Wollige Webwinkel is een artiest op Wollig gebied! Met slechts één foto als voorbeeld maakte ze een exacte kopie van de hoofdrolspeler uit mijn eerste prentenboek. Elk detail werd geïntegreerd, de verhoudingen zijn perfect, de kleuren zijn exact zoals bedoeld… Shirley hield me regelmatig op de hoogte tijdens het haakproces en creëerde een knuffel die nog beter was dan mijn verwachtingen! Deze webwinkel is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakwerk, gemaakt door mensen met een hart voor hun product.

Steven Jacobs

Rosie is zooooo blij

Rated 5 out of 5
februari 5, 2022

Voor haar eerste verjaardag kreeg Rosie dropje als cadeau van papa . Haar gezichtje was geld waard toen de doos opengemaakt werd . Een glimlach die onbetaalbaar is . Op nog geen twee weken tijd waren m’n twee artikels opgestuurd naar België . Een echte aanrader en echt z’n geld waard . Papa , mama en vooral Rosie heel gelukkig . Tot een volgende keer .

Jiri d’jong

Kobus de Kikker

Rated 5 out of 5
januari 6, 2022

Gisteren Kobus de Kikker ontvangen voor mijn Kleinzoon. Wat een geweldig dier zeg!
Mooi verpakt en snel geleverd.
Origineel en veilig voor Babies.
Ben benieuwd hoe mijn Kleinzoon hem beoordeelt….
Zal vast niet de laatste knuffel zijn die ik aan ga schaffen bij jullie.
Mijn eigen Konijnenknuffel, die mijn moeder 66 jaar geleden gehaakt heeft, is helaas een aantal jaren geleden vergaan, maar ik hoop dat mijn Kleinzoon van Kobus ook zo lang mag genieten !
Succes met jullie creaties!

Liesbeth Pinxter

Woorden te kort

Rated 5 out of 5
oktober 1, 2021

De knuffel was al de volgende dag bezorgd (omdat deze op voorraad was) en zag er heel mooi uit! In het echt was deze echt een mooie grootte en zeer mooi gehaakt! In het vervolg zal ik hier zeker nog meer wollige knuffels bestellen!

Julian Voorhoeve

Gewéldig

Rated 5 out of 5
augustus 5, 2021

Geweldig. Er waren storingen met de mails. Uit eindelijk kregen wij contact. Heeft zij een prachtig leeuwtje voor onze kleinzoon gehaakt, in 6 dagen. Zodat wij het toch nog als kraamkado konden geven.. Het contact was ook heel persoonlijk, prettig. Ik werd er blij van. Laat in de toekomst zeker nog knuffels maken. Echt een aanrader.

Tr. Ten Hoopen

onwijs leuk en schattige gehaakte knuffel

Rated 5 out of 5
juni 16, 2021

Super snelle levering, onwijs mooi ingepakt, en prachtig gehaakt. Leuk om cadeau te geven. Heel blij mee.

Leandra

Kleurenmonsters groep

Meer reviews lezen?
Of zelf een review achterlaten?
Dit kan in ons gastenboek.

Alvast heel erg bedankt hiervoor!

Bekijk onze knuffels

In de webwinkel zijn kant-en-klare knuffels te bestellen. Deze knuffels zijn op voorraad en direct leverbaar. Heeft u een vraag mail ons gerust via ons contactadres voor overleg. Alle knuffels worden gemaakt in een rook- en huisdiervrije omgeving.