Algemene voorwaarden

Betaling

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een mail met de verwachte levertijd, definitieve kosten inclusief verzendkosten en de betalinggegevens. Zodra de betaling door de wollige webwinkel is ontvangen, zal uw bestelling nadat deze gemaakt is verstuurd worden.

Garantie

Op de zelfgemaakte artikelen van de wollige webwinkel zit geen garantie. Alle artikelen worden met zorg en passie gemaakt. Indien er onverhoopt iets niet naar wens is, kunt u via het contactformulier of WhatsApp contact opnemen. Uiteraard streven wij naar tevreden klanten.

Aansprakelijkheid

De wollige webwinkel is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is door gebruik van onze producten. Ondanks de zorgvuldige keuze van materialen en de afwerking van de zelfgemaakte producten is het mogelijk dat kleine onderdelen een gevaar zijn voor kleine kinderen. Wollige webwinkel kan niet aansprakelijk worden gesteld als er iets mis gaat bij het gebruik van de bij de Wolligewebwinkel gekochte artikelen. Laat kinderen nooit zonder toezicht spelen met de gehaakte knuffels e.d. waar veiligheidsoogjes in verwerkt zijn.

Retourneren

Bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 Verzenden

Uw pakket zal verstuurd worden met Post-NL

  • € 7,65 pakket binnen Nederland altijd met Track&Trace
  • € 9,70 pakket binnen Europa met Track&Trace
  • € 12,20 pakket naar Verenigd Koninkrijk met Track&Trace (tot 500 gram)
  • € 18,00 pakket naar Verenigd Koninkrijk met Track&Trace (tot 2000 gram)